Om oss

Välkommen till Diamönd Bygg

Till oss på Diamönd Bygg kan du vända dig när du är i behov av en rad olika tjänster för din bostad. Man kan säga att vi fokuserar hårt på två olika typer av inriktningar. Den ena handlar om hemstädningar så väl som flyttstädningar när du ska byta bostad, medan vi i den andra riktningen har lagt vårt fokus på byggstädning, logistik, grovstädning och t.ex. rivning.

Vi vill att våra kunder ska känna sig så trygga som möjligt och har därför sett till att alltid ha den rätta kunskapen och den rätta utrustningen som krävs för att göra ett bra arbete. Vi fungerar som en samarbetspartner som du kan ta in när du är i behov av olika typer av tjänster. Det kan t.ex. handla om byggstädning i Stockholm, sanering, byggavfall som ska bort eller om att ni vill få ett pris på byggstädning. Naturligtvis erbjuder vi ROT-avdrag och RUT-avdrag på våra tjänster och sköter hela kontakten med Skatteverket.

Kontakta oss för att diskutera ditt projekt

På ett första möte har vi möjlighet att berätta mer om oss själva och vad vi kan bistå med. Här får du hög kvalitet på alla utförda tjänster och naturligtvis har vi konkurrenskraftiga priser. Hos oss är det miljö och korrekta utbildningar som står i fokus, vilket har gjort oss till ett självklart val för många.

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om oss eller våra tjänster, så återkommer vi inom kort med svar på alla dina frågor!