RUT-avdrag

För privatpersoner finns det ett flexibelt skatteavdrag för hushållsnära tjänster som kallas för RUT-avdrag. Med detta avdrag är det möjligt att få en generös skattesubvention för att anlita någon för att utföra diverse arbeten i hemmet. 

Riktlinjer för RUT-avdrag

Det finns vissa riktlinjer när man väljer att använda dig av RUT-avdraget. Bland annat så får man som mest göra skatteavdrag på 50 000 kronor men aldrig mer än 30 procent av arbetskostnaden per år och person. Avdraget är en skattereduktion som alla privatpersoner över 18 år och som betalar skatt i Sverige får tillgång till. Med hjälp av avdraget kan du se till att minska dina kostnader för renoveringen, sanering, bortforsling av byggavfall eller om du är i behov av hjälp med städning i bostaden.

Hur det funkar att anlita oss med RUT-avdrag

Vi på Diamönd Bygg i Stockholm vill att så många som möjligt ska få tillgång till vår expertis och tjänster. Därför kommer du naturligtvis att kunna använda dig av RUT-avdrag för byggstädning i Stockholm.

För våra övriga tjänster, så som rivning, byggtjänster, snickeri, måleri och golvslipning kan du istället dra fördel av ROT-avdraget på samma vis.

Vi tar hand om hela processen

Du som kund hos oss ska bara kunna luta dig tillbaka och ta det lugnt och därför ser vi till att sköta hela kontakten med Skatteverket åt dig. Du behöver bara se till att du har RUT-avdrag kvar att nyttja och får sedan en faktura som är reducerad och klar.